Новорічне свято!!!

2016-12-29

Дітки

Сьогодні відбулося грандіозне Новорічне свято в сільському будинку культури за участю вихованців та учнів Озерського НВО. Воно проходило в три етапи. Першими відсвяткували вихованці дитячого садка. Під керівництвом вихователів Мальковської Г.Г., Копки С.М., Букіної І.Л., Осницької О.В. діти підготували виставу – і на сцені ожила казка «Лісові звірята на святі Нового року». Вражали новорічні костюми: зайчат, білченят, лисичок, ведмедиків, сніжинок, сніговичків. Діти отримали подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки.

Другим етапом був виступ учнів 1-4 класів. Вражаючою була сучасна інтерпретація казок «Колобок» та «Рукавичка». Учні отримали подарунки від Діда Мороза і Снігуроньки, а від глядачів – аплодисменти.

Завершували Новорічне свято своїми виступами учні 5-9 класів. Кожен клас підготував свій виступ: тут були і сучасні інтерпретації казок, і веселий підхід до зустрічі Нового року в родині, учні утверджували думку про найголовніші цінності сучасного життя. Свято в будинку культури завершилося, але передчуття Нового року і святкова атмосфера поселилася в серці кожного з учасників та глядачів цього дійства.

Хай в кожну хату Новий рік

Несе добро й здоров'я, наче криця!

Нехай дзвенить дитячий сміх,

Потріскує мороз і сніг іскриться!

Ти двері щастю відчини,

Нехай воно зайде у твою хату,

Нехай казкові будуть сни

І серце на добро багате!

Фотографії зі свята ви можете переглянути натиснувши сюди

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi