День знань

2022-09-01

/Files/images/1_veresnya_2022/зображення_viber_2022-09-30_13-01-59-668.jpg

День знань.

В Україні день 1 вересня з давніх-давен - не просто початок осені. Для мільйонів школярів, студентів, їхніх батьків, а також для вчителів і викладачів це справжнє свято - День знань. Традиціями цього свята, що передаються від покоління до покоління школярами, стали квіти для педагогів, пишні банти першокласників, гучний звук першого шкільного звоника й, звісно ж, найперший урок у навчальному році - «Урок Миру».

В нашій гімназії теж розпочато навчальний рік. Повноцінного свята Першого дзвоника, яке ми проводили попередні роки, нажаль в цьому році, у рік війни не було.

Урочисту лінійку провели для наших наймолодших учнів першокласників та учнів 9 класу. В Гімназії панувала піднесена атмосфера. На шкільному святі були присутні :дирекція школи, радник начальника Гостомельської військової адміністрації Хмілевська Вікторія Олександрівна, начальник відділу освіти Рохманюк Наталія Борисівна, головний спеціаліст відділу освіти Роман Євгенія Олександрівна. Гості вітали нас із початком навчального року.

До учнів звернувся директор гімназії Віктор Іванович Духота привітав з початком нового навчального року учнів, їхніх батьків та вчителів. Усі спільно хвилиною мовчання вшанували полеглих за волю України.

Це свято було незабутнім для першокласників, адже вони вперше ступили на поріг нашої школи. Школярики вітальними куплетами скрасили свято.

Вітаєю з Днем знань і бажаю невгамовної спраги, прагнення до нових відкриттів і досягнень цілей. Нехай думки будуть світлими, нехай розв'язання всіх проблем будуть прості, нехай у всьому супроводжує удача. Міцного морального і фізичного здоров’я та мирного неба над головою!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi