• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День Цивільного захисту, навчально-практичні заняття!

День Цивільного захисту, навчально-практичні заняття!

2018-05-08

/Files/images/я9.jpg

Особовим складом 30- ДПРЧ ГУ ДСНС України у м. Києві , було проведено в рамках Дня Цивільного захисту населення, навчання на протипожежну тематику для учнів Озерського навчально-виховного об”єднання « загальноосвітня школа І-ІІ ступенів- дитячий садок».

Успішна реалізація усіх запланованих заходів, була б не можлива без участі рятувальників 30- ДПРЧ . На навчально- практичному занятті вони продемонстрували дітям , як можливо врятувати в надзвичайній ситуації життя і майно людей від вогню . Надали учням дієві поради стосовно дотримання правил поведінки під час надзвичайних ситуацій та ознайомили їх з особливостями роботи рятувальника, яка вимагає відповідальності , постійної бойової готовності , здатності на героїчні вчинки, що іноді перевищують людські можливості.

У зв’язку з цим адміністрація навчального закладу висловлює подяку співробітникам 30-ДПРЧ ГУ ДСНС України у м. Києві , а також заступнику начальника УОЗЗЗЦЗ на ОВО ГУ ДСНС України у м. Києві полковнику служби цивільного захисту Кондратюку Андрію Отаровичу за допомогу в організації таких навчань.

Ми високо цінуємо Ваш внесок у виховання в учнів здоров”язберігаючих компетентостей і формування їх практичних вмінь та навичок з основ безпеки життєдіяльності.

Бажаємо Вам та Вашому колективу нових професійних звершень , витримки і мужності , непоборної волі й стійкості духу.

Сподіваємось на продовження дружніх відносин та подальшого співробітництва заради виховання підростаючого покоління.

/Files/images/я3.jpg/Files/images/я8.jpg /Files/images/я6.jpg/Files/images/я7.jpg/Files/images/я5.jpg/Files/images/я2.jpg/Files/images/я.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi